Проєкт студентів ОДУВС «Книжкова пошта» - переможе...

Проєкт студентів ОДУВС «Книжкова пошта» - переможець Всеукраїнського конкурсу «Дембачення - 2024»

news-photo

 

28-29 червня в м. Львів відбувся Всеукраїнський конкурс «Дембачення - 2024» для студентів, які вивчали навчальний курс «Демократія: від теорії до практики» у 2023-2024 н.р. DemVision (ДемБачення) – Всеукраїнська презентація студентських проєктів громадянської дії, спрямованих на зміни!

 

У Всеукраїнській презентації взяли участь найкращі команди студентів, які протягом вивчення курсу з громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики» створили та почали реалізацію власних студентських проєктів громадянської дії.

 

 

Одеський державний університет внутрішніх справ представили студентки 1 курсу 2 групи спеціальності «Право» Інституту права та безпеки Мілєва Анастасія, Густякова Дарія, Марушевська Анастасія, Могулюк Кароліна із проєктом «КНИЖКОВА ПОШТА», науковий керівник та менторка проєкту - старший викладач кафедри конституційного та міжнародного права Ніцевич Аліна.

 

 

Презентація проєктів відбувалася у форматі пітчингу – 4 хвилини, спрямовані на утримання уваги журі та доведення життєздатності, інноваційності та соціальної важливості проєкту. 

 

 

Своїми проєктами студенти охопили питання допомоги під час війни, молоді, прав людини, сімейного насилля, студентського врядування, просвіти тощо.

 

Оцінювало студентські проєкти журі, до складу якого увійшли представники/ці Центральної виборчої комісії (ЦВК), Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), міжнародних та громадських організацій, викладачі закладів вищої освіти. Захід організовано в партнерстві з громадською організацією YODA. 

 

Студенти Одеського державного університету внутрішніх справ та їх проєкт «КНИЖКОВА ПОШТА» (менторка проєкту Ніцевич Аліна) перемогли у номінації «Відкриття року», отримали дипломи та сертифікат на підтримку подальшої проєктної діяльності у співробітництві з IFES!