Професорка ОДУВС взяла участь у тренінгу, організо...

Професорка ОДУВС взяла участь у тренінгу, організованому Офісом Генерального прокурора спільно з Офісом Ради Європи в Україні

news-photo

 

Професорка кафедри адміністративної діяльності поліції ОДУВС Олена Ковальова взяла участь у тренінгу «Моделі ефективної міжвідомчої взаємодії у кримінальних провадженнях за участі дітей», організованому Офісом Генерального прокурора спільно з Офісом Ради Європи в Україні в рамках проєкту Ради Європи «Захист прав дітей під час війни і в післявоєнний період».

 

Тренінг проведено задля напрацювання дитиноцентрованих підходів та ефективних алгоритмів міжвідомчої взаємодії з метою впровадження в практичну діяльність «Директиви у кримінальних провадженнях за участю дітей».

 

 

 

У тренінгу взяли участь прокурори, слідчі, дізнавачі, представники ювенальної превенції, органів пробації, системи безоплатної правничої допомоги, установ виконання покарань та місць попереднього ув’язнення, служб у справах дітей тощо.

 

Тільки синергія всіх суб’єктів спроможна забезпечити впровадження підходів, дружніх до дітей, та забезпечити благополуччя кожної дитини, як у контакті, так і конфлікті із законом.