Представники ОДУВС взяли участь у роботі Всеукраїн...

Представники ОДУВС взяли участь у роботі Всеукраїнського круглого столу «Штучний інтелект у правовій практиці межі та можливості»

news-photo

 

15 березня 2024 року на базі Львівського державного університету внутрішніх справ відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Штучний інтелект у правовій практиці: межі та можливості», який був проведений за спільної організації Львівського державного університету внутрішніх справ, Одеського державного університету внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківського національного університету радіоелектроніки, Державного університету інфраструктури та технологій та Ужгородського національного університету.

 

 

Участь університету в круглому столі відбувалася у рамках співпраці Ради молодих вчених ОДУВС із Радою молодих вчених ЛьвДУВС.

 

Голова Ради молодих вчених університету, старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу, кандидат юридичних наук Биков І.О. був включений до числа координаторів зазначеного круглого столу.

 

Ігор Биков, окрім окреслення проблематики тематики круглого столу, підготував доповідь на тему: «Проблематика застосування штучного інтелекту в публічному управлінні».

 

 

Ця успішна співпраця між Радою молодих вчених університету та Львівським державним університетом внутрішніх справ є яскравим прикладом взаємодії та обміну досвідом у галузі наукових досліджень. Такі спільні заходи не лише сприяють розвитку наукових знань, але й підтримують створення плідних партнерських зв’язків між вищими навчальними закладами.