Представники ОДУВС долучилися до вебінару «Academi...

Представники ОДУВС долучилися до вебінару «Academic Rankings Landscape Changes & Trends»

news-photo

 

18 квітня відбувся вебінар на тему «Academic Rankings Landscape: Changes & Trends». Захід провів Кирило Іванов, менеджер по роботі з клієнтами компанії Elsevier (однієї з найбільших видавничих компаній світу, яка щорічно випускає близько чверті всіх статей, що публікуються в наукових журналах). 

 

Від Одеського державного університету внутрішніх справ у заході онлайн взяли участь наступні представники: Володимир Дришлюк, завідувач кафедри трудового, земельного та господарського права; Тетяна Волошанівська, начальник відділу міжнародного співробітництва; Оксана Іванченко, викладач кафедри мовної підготовки; Яна Пренько, викладач кафедри загальноправових дисциплін Херсонського факультету.

 

 

В ході проведення заходу спікер Kirill Ivanov акцентував увагу на наступних питаннях: глобальний ландшафт академічних рейтингів; деталі топ-рейтингів та нещодавні зміни, яких зазнали лідери рейтингів, такі як: QS та THE World University Rankings; роль Elsevier; останні тенденції в індустрії академічних рейтингів; висновки за тематикою. 

 

 

Наприкінці заходу учасники отримали сертифікати.