Представниця студентського активу ОДУВС долучилася...

Представниця студентського активу ОДУВС долучилася до процесів по забезпеченню національної якості вищої освіти

news-photo

З 23 по 25 травня в м. Полтаві відбувся триденний тренінг UAS QA Pool від Української асоціації студентів за підтримки Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Тренінговий курс об’єднав 50 здобувачів вищої освіти зі всієї України.

 

Від Одеського державного університету внутрішніх справ, за результатами розгляду заявок, для участі у тренінговій програмі була запрошена здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2-го курсу відділення підготовки студентів денної форми навчання інституту права та безпеки спеціальності 081 «Право», голова студентського самоврядування Анастасія МОРАР, яка представляла наш регіон. 

 

 

З вітальним словом виступив Голова Національного агентства Андрій БУТЕНКО. Серед тренерів на заході також були: керівник секретаріату Національного агентства Олександр ХИМЕНКО, керівниця відділу акредитації освітніх програм секретаріату Національного агентства Ганна ДЕНИСКІНА, тренерка Національного агентства Оксана ТРЕБЕНКО та президентка УАС, експертка Національного агентства Поліна ГОМБАЛЕВСЬКА. 

 

 

Учасники тренінгу дізналися, що таке якість освіти і які існують процедури для забезпечення її якості, навчилися поетапно втілювати освітні проєкти, говорили про внутрішню і зовнішню систему забезпечення, хто такий студент-експерт та як ним стати. 

 

 

Присутні здобули нові знання та навички щодо забезпечення якості вищої освіти у ЗВО та наприкінці заходу всі учасники отримали сертифікати. 

 

 

Дуже важливо, що молодь на сьогодні вміє визначатися зі своїми пріоритетами та бажає використовувати на користь освітнього процесу власний лідерський потенціал! 

 

Співпраця ректорату та студентства — традиційна для колективу університету. І це гарантує покращення якості навчально-виховного процесу в ЗВО.