Початок ознайомчої практики для студентів ОДУВС...

Початок ознайомчої практики для студентів ОДУВС

news-photo

24 червня розпочалась ознайомча практика для здобувачів 1-го курсу відділення підготовки студентів денної форми навчання інституту права та безпеки ОДУВС ОПП 262 «Правоохоронна діяльність».

Із вступним словом до здобувачів вищої освіти звернулися директор інституту права і безпеки д.ю.н., професор Андрій Бабенко та завідувачка кафедри адміністративного права та адміністративного процесу д.ю.н., професор Аліна Денисова. 

 

 

На заході були присутні члени комісії із захисту результатів ознайомчої практики: доцент кафедри адміністративного права та адміністративного процесу доктор філософії у галузі «Право» Анастасія Боксгорн, старший викладач кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Вероніка Мащенко. 

 

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти були ознайомлені з Положенням про практичну підготовку студентів Одеського державного університету внутрішніх справ, програмою та графіком проведення ознайомчої практики, а також з правилами особистої безпеки (інструктаж був проведений викладачем кафедри тактико-спеціальної та спеціальної фізичної підготовки Оленою Дьоровою). 

 

 

В рамках першого дня ознайомчої практики було проведено лекційне заняття за участю директора Молодіжного Благодійного Фонду «НЕКСТ», представника Експертної Ради при представнику Уповноваженого ВРУ з прав людини в Одеській області Абдуллаєва Марата. 

 

Обговорювали надзвичайно важливі питання: як організовувати ефективну допомогу під час кризових ситуацій, які ресурси залучати та як працювати з волонтерами. 

 

Студенти активно долучалися до дискусій, ставили запитання та ділилися власним досвідом волонтерства. Було розглянуто реальні кейси благодійних ініціатив, обговорено виклики, з якими стикаються волонтери, та розглянуто можливі шляхи їх подолання. 

 

Сподіваємось, що ці знання та навички допоможуть майбутнім правоохоронцям ефективно співпрацювати з громадськими організаціями у складні часи.