Підвищення обізнаності щодо програм зайнятості спі...

Підвищення обізнаності щодо програм зайнятості співпраця між ОДУВС та Одеською філією Одеського обласного центру зайнятості

news-photo

З метою підвищення рівня обізнаності щодо програм сприяння зайнятості населення серед молоді, студентів та випускників Одеського державного університету внутрішніх справ, завідувачка відділення підготовки студентів денної форми навчання інституту права та безпеки Марина Клейман спільно з головою студентського самоврядування та заступницею голови курсантсько-студентського самоврядування Анастасією Морар взяли участь у робочій нараді, яка відбулася з представниками Одеській філії Одеського обласного центру зайнятості, а саме: директора Тетяни Канави, начальника відділу активної підтримки безробітних Діани Константиненко, начальника відділу кар’єрного консультування Ольги Грімкої та молодіжних центрів праці, які займаються працевлаштуванням випускників та здобувачів освіти закладів освіти м. Одеси різних рівнів акредитації.

 

Під час заходу сторони обговорили ринок праці, послуги та активні програми служби зайнятості, зокрема видачу ваучерів та мікрогрантів на власну справу. Також звернули увагу на актуальні вакансії у телеграм каналі Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості та Єдиному порталі вакансій.

 

Детально розглянули шляхи подальшої співпраці та проведення спільних заходів, які в подальшому сприятимуть розширенню можливостей працевлаштуванню випускників вишу на ринку праці за напрямом підготовки.