Оголошення щодо формування складу робочої групи з ...

Оголошення щодо формування складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ОДУВС

news-photo

 

Одеським державним університетом внутрішніх справ, на виконання доручення Міністра внутрішніх справ України від 15 листопада 2023 року № 165/18 «Про оцінювання корупційних ризиків у системі МВС», розпочато процедуру оцінювання корупційних ризиків у його діяльності у форматі самооцінювання.

 

У зв’язку з цим, запрошуємо долучитись до складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ОДУВС.

 

Хто може потрапити до робочої групи?

 

представники інститутів громадянського суспільства, які здійснюють громадський контроль за діяльністю ОДУВС;

 

експерти, які володіють спеціальними знаннями у сфері діяльності ОДУВС та/або запобігання та/або протидії корупції;

 

представники юридичних осіб, які взаємодіють з ОДУВС.

 

До складу робочої групи не включають зовнішніх заінтересованих сторін та їхніх представників у разі наявності відомостей про них у Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

 

Критерії відбору

 

Щоб потрапити до робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ОДУВС, Вам потрібно надіслати до 28 листопада 2023 року на електронну адресу nzk_oduvs@ukr.net мотиваційний лист, у якому має бути вказано:

 

прізвище, ім’я, по батькові кандидата, номер телефону та адресу електронної поштової скриньки;

 

відомості та їх підтвердження щодо володіння спеціальними знаннями у сфері діяльності ОДУВС та/або запобігання та/або протидії корупції;

 

інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення щодо кандидата, сформовану відповідно до Положення про Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 09 лютого 2018 № 166, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 березня 2018 року за № 345/31797;

 

за наявністю можете додати посилання на результати Вашої роботи. Це можуть бути дослідження на антикорупційну тематику, проведені за вашої участі, або на інші здобутки у сфері запобігання і протидії корупції.

 

Персональний склад робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ОДУВС буде оприлюднено на вебсайті університету після його затвердження у встановленому порядку.

 

Додаткові документи:

 

Методологія управління корупційними ризиками, затверджена наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 № 830/21

 

Доручення ОДУВС від 17 листопада 2023 року № 60 «Про оцінювання корупційних ризиків в ОДУВС».