Науковці ОДУВС долучилися до обговорення питань за...

Науковці ОДУВС долучилися до обговорення питань захисту навколишнього середовища крізь призму міжнародного гуманітарного права

news-photo

 

Сьогодні, 6 листопада, представники ОДУВС: доцент кафедри трудового, земельного та господарського права к.ю.н., доцент Олександр Антоненко та професор кафедри адміністративної діяльності поліції д.ю.н., доцент Юрій Павлютін взяли участь у роботі конференції: «Захист навколишнього середовища крізь призму міжнародного гуманітарного права», яка відбулася у м. Львів. Захід організований за сприяння Товариства Червоного Хреста України.

 

 

На конференції було порушено питання наслідків бойових дій для навколишнього середовища та потенційної можливості спровокувати серйозні екологічні проблеми.

 

 

На заході було представлено академічне дослідження “Міжнародно-правовий захист природного середовища під час міжнародного збройного конфлікту: український вимір”.

 

У конференції взяли участь представники української влади, наукових кіл, неурядових організацій і груп громадянського суспільства.