Науковці ОДУВС взяли участь у Школі молодого науко...

Науковці ОДУВС взяли участь у Школі молодого науковця Одещини 3.0

news-photo

 

Представники Ради молодих вчених ОДУВС: начальник відділу міжнародного співробітництва Одеського державного університету внутрішніх справ заступник голови Ради молодих вчених ОДУВС кандидат юридичних наук, доцент Тетяна Волошанівська та старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу Одеського державного університету внутрішніх справ голова Ради молодих вчених ОДУВС член Ради молодих вчених при Одеській обласній державній адміністрації кандидат юридичних наук Ігор Биков взяли участь у роботі Школи молодого науковця Одещини 3.0 від РМВ при ООДА.

 

 

Ігор Биков виступив у якості спікера з темою «Правові аспекти наукової діяльності».

 

Під час роботи Школи молодого науковця 3.0 представники ОДУВС брали участь в дискусіях щодо розвитку науки та досліджень у сучасних умовах, а також обмінялися досвідом з іншими учасниками. Захід включав в себе лекції та практичні майстер-класи, спрямовані на підтримку та стимулювання науково-дослідницької активності серед молодого покоління.

 

 

Школа молодого науковця 3.0 стала платформою для важливого обміну ідеями та підґрунтям для подальшої співпраці між молодими вченими з різних університетів та дослідницьких установ Одещини.

 

Адміністрація та молоді науковці Одеського державного університету внутрішніх справ виражають подяку Раді молодих вчених при Одеській обласній державній адміністрації за можливість взяти участь у цій цінній події та сподіваються на подальшу плідну співпрацю у галузі наукових досліджень та співпраці молодих науковців.