На шляху до здійснення мрії...

На шляху до здійснення мрії

news-photo

Слухачі Автошколи для осіб з інвалідністю Одеського державного університету внутрішніх справ Катерина Піддубна та Богдан Протасевич склали теоретичний іспит підготовки водіїв транспортних засобів у Територіальному сервісному центрі МВС.

 

Катерина за фахом медик. Вона розповідає, що вирішила навчитися кермувати автомобілем після того, як їй наснився сон, у якому вона, аби врятувати життя людині, мала сісти за кермо і швидко доставити її до лікарні. Коли Катерина дізналася про Автошколу, сумнівів не було – їй це потрібно.

 

Катерина Піддубна

 

Богдан давно мріє опанувати професію водія і працювати в таксі, щоб вільно пересуватися містом і мати можливість більше спілкуватися з людьми.

 

Богдан Протасевич

 

Попереду набуття навичок водіння на спеціально обладнаному автомобілі та підготовка до складання практичного іспиту для отримання посвідчення водія категорії «В».

 

Проєкт МВС України «Автошколи для осіб з інвалідністю» реалізовує загальнодержавну ініціативу першої леді України Олени Зеленської в межах Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні «Без бар’єрів».