Молодіжні мотиваційні зустрічі профорієнтаційного ...

Молодіжні мотиваційні зустрічі профорієнтаційного спрямування для молоді м. Чорноморськ

news-photo

Днями представники університету провели зустріч профорієнтаційного спрямування з молоддю Чорноморської міської громади, в межах реалізації проєкту «Молодіжні мотиваційні зустрічі ОДУВС 2023/2024».

 

Учасники зустрічі

 

На заході були присутні представники приймальної комісії, відділу кадрового забезпечення, курсанти, творчі колективи та випускники університету. Захід пройшов у дусі патріотичного виховання молоді в умовах воєнного стану.

 

Представники університету

 

Представники університету наголосили про важливі кроки у самореалізацію та обрання професії поліцейського, правоохоронця, юриста, психолога чи системного аналітика, про необхідні вимоги для кандидатів на навчання саме до закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, які належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України, про важливість та необхідність професії, випускники якої стоять на сторожі безпекової складової держави. На заході панувала атмосфера довіри та конструктиву, школярі спілкувалися з курсантами стосовно навчання, розвитку, досягнень у спорті, реалізації поставлених цілей. 

 

По завершенню заходу школярам було вручено профорієнтаційні буклети ОДУВС та запрошено на День відкритих дверей, яки відбудеться у листопаді.

 

Профорієнтаційні буклети ОДУВС