Молодіжні мотиваційні зустрічі ОДУВС тривають...

Молодіжні мотиваційні зустрічі ОДУВС тривають

news-photo

В межах реалізації проєкту «Молодіжні мотиваційні зустрічі ОДУВС 2023/2024», за організацією фахівців відділення соціально-гуманітарної роботи відділу кадрового забезпечення, 8 листопада проведено мотиваційну зустріч з курсантами університету.

 

На заході розглянуто питання щодо набуття додаткових ресурсів у процесі становлення та саморозвитку особистості, психологічних аспектів самоідентифікації та самореалізації.

 

Особливо вагомою частиною зустрічі став діалог проректора університету Вячеслава Крикуна з курсантами – відбулась конструктивна і відверта розмова про нагальні питання, які турбують молодь університету.

 

Проректор ОДУВС Вячеслав КРИКУН

 

Про можливості щодо участі у молодіжних ініціативах в університеті та за його межами, формування ціннісної ієрархії особистості як основи у становленні молодої людини, професіонала зазначила Зоя Дмитрук, керівник відділення СГР, модератор зустрічі.

 

Зоя Дмитрук, керівник відділення СГР, модератор зустрічі

 

Також курсанти мали змогу ознайомитись з проєктними методиками, які допомагають пізнати себе, та взяли участь у психологічному тестуванні. Важливі професійні тези щодо психологічної стійкості та здоров’я лунали від фахівця психологічної служби ОДУВС Вікторії Дубіняк.

 

Фахівець психологічної служби ОДУВС Вікторія Дубіняк

 

Нагадуємо, що метою проєкту «Молодіжні мотиваційні зустрічі ОДУВС 2023/2024» є збереження/зміцнення/поширення загальнолюдських цінностей, широкого залучення курсантів/студентів/представників науково-педагогічного колективу ОДУВС до волонтерської, громадської діяльності, процесів національно-патріотичного, військово-патріотичного виховання, створення умов щодо всебічної самореалізації учасників освітнього процесу.

 

До нових зустрічей!