Лекція представниці ОДУВС у Національній школі суд...

Лекція представниці ОДУВС у Національній школі суддів України для слухачів Одеського та Дніпровського регіональних відділень

news-photo

4 жовтня професор, підполковник поліції Ганна Тетерятник провела лекцію у Національній школі суддів України для слухачів Одеського та Дніпровського регіональних відділень.

 

Під час виступу професорки за темою «Співпраця з ворогом під час окупації: історичний вимір та зв’язок з міжнародним гуманітарним правом» були висвітлені питання ґенези явища колабораціонізму, його існування у різні історичні епохи в Україні та зарубіжних державах, особливостей взаємозв’язку норм вітчизняного законодавства з нормами міжнародного гуманітарного права. Після чого відбулася модерована дискусія.

 

Катерина Ковальова та Світлана Муратова

 

Захід був присвячений актуальній та злободенній темі «Розгляд судами справ про колабораційну діяльність» і проводився для суддів і помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів.

 

 

У якості тренерів також виступили суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді, Секретар Першої судової палати ККС ВС, к.ю.н. Наталія Антонюк; суддя Харківського апеляційного суду, к.ю.н. Олена Кружиліна; суддя Київського районного суду м. Харкова, к.ю.н. Світлана Муратова, суддя Галицького районного суду м. Львова Катерина Котельва; прокурор відділу Офісу Генерального прокурора, к.ю.н. Валерій Жидков.