Лекція “Ментальне здоров’я – це…” для слухачів ОЦП...

Лекція “Ментальне здоров’я – це…” для слухачів ОЦППП “Академія поліції”

news-photo

 

З метою забезпечення психологічної стійкості здобувачів освіти, розвитку навичок подолання наслідків стресу в рамках відзначення Всесвітнього Дня психічного здоров’я та з метою імплементації Національної програми з охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, поширення дієвих рекомендації, розміщених на платформі “Скажи чесно: Ти як?”, було проведено лекцію “Ментальне здоров’я – це…” для слухачів ОЦППП “Академія поліції”.

 

В заході прийняли участь понад 200 осіб, які мали змогу поповнити власну абетку самодопомоги новими вправами та рекомендаціями щодо зняття психоемоційної напруги. Також актуальним для присутніх було дізнатися про особливості спілкування з особами, які знаходяться в стресі, щодо їх підтримки в умовах воєнного стану.

 

Слухачі лекції

 

Даний захід сприяє підвищенню рівня обізнаності щодо проблем психічного здоров’я, що є запорукою підвищення стресостійкості, формуванню культури піклування про ментальне здоров’я, розуміння використання набутих навичок та інструментів, які допоможуть дбати про свій внутрішній стан.