Лекційне заняття для здобувачів Коледжу державної ...

Лекційне заняття для здобувачів Коледжу державної поліції Латвії

news-photo

 

В рамках міжнародного співробітництва із закладами вищої освіти Європейського Союзу, завідувачем кафедри трудового, земельного та господарського права ОДУВС, адвокатом к.ю.н., доцентом Володимиром Дришлюком проведено лекційне заняття для здобувачів Коледжу державної поліції Латвії на тему «Система адвокатури та судова система України. Роль та значення практики Європейського суду з прав людини в сфері правозастосування в Україні». 

 

На лекції також були присутні курсанти Херсонського факультету та студенти 1 й 2 курсів інституту права та безпеки спеціальності 081 «Право». 

 

 

Лекційне заняття дало можливість здобувачам вищої освіти з’ясувати особливості функціонування органів адвокатського самоврядування України, вимоги до адвокатської професії та доступ до неї, питання побудови та принципів функціонування судової влади в Україні, вимоги до осіб, які прагнуть стати суддями, а також значення Європейської конвенції з прав людини і судової практики Європейського суду з прав людини в правовій сфері України.