Круглий стіл «Жіноче лідерство в умовах війни»...

Круглий стіл «Жіноче лідерство в умовах війни»

news-photo

 

Сьогодні, 14 червня, в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся круглий стіл «Жіноче лідерство в умовах війни», який проводився в рамках проєкту «Розширення участі жінок у процесах реконструкції та відновлення в Одеській області», що реалізується Громадським рухом «Віра, Надія, Любов» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку.

 

 

З вітальними словами до присутніх звернулись: 

 

- Дмитро ШВЕЦЬ – ректор Одеського державного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, доцент, заслужений працівник освіти України, полковник поліції; 

 

- Тетяна СЕМІКОП – голова ГР «Віра, Надія, Любов», кандидатка юридичних наук; 

 

- Анастасія НЕНЬКА - директорка  Інформаційно-консультативного жіночого центру; 

 

- Ангеліна ПЕТЕЛЬКО – т.в.о. начальника відділу організації Служби освітньої безпеки ГУНП в Одеській області, лейтенант поліції; 

 

- Юлія НІКОЛАЙЧУК – програмна менеджерка Української асоціації представниць правоохоронних органів. 

 

 

Захід було проведено в рамках дискусійних платформ: 

 

1. «Жіноче лідерство крізь призму волонтерства». 

 

2. «Жіноче лідерство: освітній та культурний вимір». 

 

3. «Лідерство та служба». 

 

 

Метою даного заходу є висвітлення актуальних питань щодо забезпечення гендерної рівності, розвитку лідерського потенціалу жінок в академічному середовищі, лідерства жінок в Україні під час війни, залучення жінок до питань управління громадами, розроблення гендерноорієнтованих програм і стратегій, а також обмін досвідом. 

 

 

Участь у круглому столі взяли депутатки, науково-педагогічні представниці, очільниці громадських організацій, представниці сектору безпеки і оборони, волонтерки, психологині та жінки-лідерки громадських думок. 

 

 

На завершення заходу учасники отримали сертифікати, а представники Одеського обласного центру української культури заспівали військово-патріотичні пісні.