Круглий стіл «Дитинство без насильства: безпека в ...

Круглий стіл «Дитинство без насильства: безпека в родині як складова Євробезпеки»

news-photo

В ОДУВС відбувся круглий стіл «Дитинство без насильства: безпека в родині як складова Євробезпеки», в рамках програми Еразмус+: модуль Жан Моне.

 

Учасниками круглого столу стали слухачі курсу: курсанти та студенти ОДУВС – майбутні правоохоронці, а також майбутні педагоги – студенти Одеського педагогічного фахового коледжу. 

 

 

Круглий стіл став фіналом Модулю 1, передбаченого навчальним курсом: «Дитинство без насильства: правові, психологічні та соціальні механізми забезпечення». 

 

 

Команду грантового проєкту на круглому столі представили Олена Ковальова, кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник, доцент; Костянтин Пальшков, кандидат політичних наук, доцент; Наталя Харченко, кандидат психологічних наук.

 

 

Виступи та презентації учасників круглого столу довели, що вони розділяють цінності та мету проєкту, яка включає формування в учасників «нульової» терпимості до застосування насильницьких методів виховання дітей.

 

 

Наступного навчального року на учасників чекає Модуль 2 навчального курсу: «Європейські стандарти реагування фахівців, які працюють з дітьми, на випадки насильства», а це означає – нові зустрічі, нові завдання, нові вміння та навички.