Конференція трудового колективу в ОДУВС...

Конференція трудового колективу в ОДУВС

news-photo

В ОДУВС відбулась конференція трудового колективу, на якій було представлено звіт ректора університету полковника поліції Дмитра Швеця про підсумки діяльності у 2023/2024 навчальному році.

У своїй доповіді ректор проаналізував основні аспекти освітньої, наукової, міжнародної, профорієнтаційної, кадрової, фінансової та іншої діяльності, зосередивши увагу на ключових здобутках колективу університету.

 

 

З-поміж досягнень ректор звернув увагу на важливість функціонування на базі університету Автошколи для осіб з інвалідністю, створення нових навчальних полігонів та спеціалізованих навчальних аудиторій.

 

 

Окремо ректор зупинився на здобутті поліцейськими університету практичного досвіду під час проходження служби в ГУНП в Херсонській області й отриманні практичних навичок курсантами під час забезпечення публічної безпеки та порядку в Чернівецькій та Одеській областях.

 

 

Наостанок ректор відмітив проведені заходи з вдосконалення матеріально-технічної бази та окреслив перспективні напрямки розвитку університету.