Комплексні заняття з проведення обшуку для майбутн...

Комплексні заняття з проведення обшуку для майбутніх слідчих

news-photo

 

Кафедра кримінального процесу та криміналістики Одеського державного університету внутрішніх справ активно співпрацює зі слідчим управлінням ГУНП в Одеській області у напрямку підготовки висококваліфікованих слідчих. Невід’ємною складовою стало проведення комплексних занять слідчими та криміналістами на базі управління.

 

До курсантів звертається заступник начальника управління к.ю.н. підполковник поліції Олександр Федорчук

 

24 листопада були проведені комплексні практичні заняття з курсантами 4-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування. На початку заходу до здобувачів вищої освіти звернувся заступник начальника управління к.ю.н. підполковник поліції Олександр Федорчук, який наголосив на важливості якісних знань та практичних навичок для майбутніх слідчих, висловив впевненість в ефективності проведення занять такого формату та необхідності посилення кадрового потенціалу слідчих підрозділів майбутніми випускниками університету. 

 

Заступник начальника управління к.ю.н. підполковник поліції Олександр Федорчук

 

Під час теоретичної частини занять досвідчені слідчі та криміналісти опрацювали з курсантами процесуальний порядок та тактику проведення обшуку, особливості обшуку домоволодіння, особи та автомобіля, техніко-криміналістичне забезпечення цієї слідчої (розшукової) дії.

 

 

Практична частина включала відпрацювання майбутніми слідчими порядку, тактики проведення обшуку, пошуку, виявлення та вилучення речей і документів, процесуальної фіксації. Наприкінці заняття були обговорені проблемні питання, які виникали, а також надані практичні рекомендації.