Комплексні навчаннях з ліквідації наслідків надзви...

Комплексні навчаннях з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій за участі курсантів ОДУВС

news-photo

Сьогодні курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у комплексних навчаннях з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

 

Гарнізонні пожежно-тактичні навчання пройшли в Одеському державному цирку за участі представників ГУ ДСНС України в Одеській області, Одеського Обласного Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф, ГО «Національна Рада з Охорони Здоров’я та Безпеки» та Навчального Центру SAR (група компаній «Парамедик»).

 

Спасіння пострадалих

 

За легендою: на території Одеського державного цирку стався вибух, в результаті якого виникла пожежа та отримали поранення люди, які потребували негайної домедичної допомоги.

 

В умовах, максимально наближених до реальних, учасники відпрацьовували навчально-рятувальні заходи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

 

Спасіння пострадалих

 

Участь майбутніх офіцерів поліції у подібних навчаннях сприяє набуттю ними досвіду взаємодії усіх екстрених та спеціальних служб у разі виникнення реальної загрози життю і здоров’ю людей.світу підтримує Україну, українську мову та писемність.

 

Спасіння пострадалих

 

Спасіння пострадалих

 

Спасіння пострадалих

 

Спасіння пострадалих

 

Психологічна допомога пострадалим

 

Загальне фото учасників навчань