Еразмус+ День Європи в ОДУВС...

Еразмус+ День Європи в ОДУВС

news-photo

 

З нагоди Дня Європи, який відзначається 9 травня в Європейському Союзі та інших країнах, командою проєкту Еразмус+ «Ненасильницькі практики виховання: досвід ЄС» № 101127420 – Non-violent EPEUE проведено вікторину за участі здобувачів освіти - учасників проєкту та запрошених представниць Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС): Джоржини Магнуссен, радниці/тренерки із взаємодії поліції з громадою, та Наталії Алтинцевої, спеціалістки із взаємодії з правоохоронними органами.

 

Під час заходу члени команди проєкту: кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник, доцент Олена Ковальова та кандидат політичних наук, доцент Костянтин Пальшков розповіли представникам КМЄС про проєкт Non-violent EPEUE та перші результати його реалізації.

 

 

Зі свого боку представники КМЄС розповіли учасникам проєкту про досвід європейських країн з розбудови суспільства, вільного від насильницьких методів виховання.

 

 

Під час вікторини здобувачі освіти мали можливість продемонструвати та закріпити отримані протягом навчального модуля знання.

 

Переможці вікторини отримають символічні призи від КМЄС.