ДО УВАГИ МАЙБУТНІХ КУРСАНТІВ 2024 РОКУ...

ДО УВАГИ МАЙБУТНІХ КУРСАНТІВ 2024 РОКУ

news-photo

З 1 листопада розпочинається подача електронних заявок на Порталі для кандидатів на навчання у закладах вищої освіти МВС України.

 

Для тих, хто хоче стати курсантом Одеського державного університету внутрішніх справ, заклад вищої освіти пропонує навчання за наступними спеціальностями:

 

081 «Право» (факультет підготовки фахівців для органів досудового розслідування);

 

262 «Правоохоронна діяльність» (факультет підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції; факультет підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності; Херсонський факультет).

 

Звертаємо особливу увагу, що вступники, які вирішили навчатися в Одеському державному університеті внутрішніх справ в статусі курсанта, мають:

 

Подати електронну заявку на Порталі для кандидатів на навчання у ЗВО МВС України (https://osvita.np.gov.ua/index.php?r=anketa%2Fanketa) шляхом заповнення Анкети кандидата на навчання у закладі вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснює підготовку поліцейських, та обрати Одеський державний університет внутрішніх справ.

 

Майбутній вступник може зареєструватися самостійно через інтернет, або звернутися до відділу кадрового забезпечення ОДУВС за адресою: м. Одеса, провулок Сабанський, 4, чи до підрозділу кадрового забезпечення територіального органу Національної поліції за місцем проживання.

 

Кандидату на вступ достатньо при собі мати паспорт громадянина України, довідку про місце реєстрації, ідентифікаційний код та дані особистої електронної поштової скриньки.

 

Телефон приймальної комісії: (048) 795-50-09.

 

З метою своєчасного отримання корисної інформації щодо вступу до вишу, підписуйтесь на офіційні сторінки ОДУВС у соціальних мережах:

 

Facebook https://www.facebook.com/oduvsuniversity

 

Instagram https://instagram.com/oduvs

 

Twitter https://twitter.com/oduvs

 

Telegram https://t.me/oduvs_ua

 

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCb23mT349Jnu3YwRFgRy6iw