Департамент кримінального аналізу Національної пол...

Департамент кримінального аналізу Національної поліції України відзначив 7-му річницю від дня створення служби

news-photo

 

Днями завідувач науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу ОДУВС Дмитро Афонін взяв участь у щорічному форумі з презентацією досягнень і розвитку аналітичних спроможностей підрозділу кримінального аналізу в Національній поліції України, з нагоди 7-ї річниці від дня створення служби. 

 

Форум відкрив начальник Департаменту кримінального аналізу Національної поліції України полковник поліції Роман Бутко. Під час своєї промови він акцентував увагу на досягненнях у розвитку підрозділу кримінального аналізу, подальших перспективах та пріоритетах розбудови аналітичної діяльності поліції. 

 

 

Далі зі словами привітань з нагоди 7-ї річниці створення служби виступили запрошені представники Консультативної місії Європейського Союзу, прикордонної служби, Національної академії внутрішніх справ, а також від Одеського державного університету внутрішніх справ до присутніх звернувся Дмитро Афонін. Він відмітив плідну співпрацю університету з Департаментом кримінального аналізу НПУ, а також з іншими підпорядкованими практичними аналітичними підрозділами поліції, під час якої здійснюється обмін практичним досвідом та надання методичної допомоги, проведення сумісних наукових досліджень у напрямках пошуку інформації з відкритих джерел (OSINT), удосконалення методології SOCTA та розробки концепції поліцейської діяльності, керованої розвідкою (ILP).

 

 

Після слів привітань ряд аналітиків практичних підрозділів кримінального аналізу поліції були заохочені, двоє з яких отримали подяки від імені ректора ОДУВС полковника поліції Дмитра Швеця. 

 

 

Своєю чергою, за плідну співпрацю та вагомий внесок у розбудову кримінального аналізу в Національній поліції України подякою начальника ДКА НПУ полковника поліції Романа Бутка відзначено колектив ОДУВС.