Чергова робоча зустріч зі стейкхолдерами з питань ...

Чергова робоча зустріч зі стейкхолдерами з питань реалізації освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність»

news-photo

В Одеському державному університеті внутрішніх справ здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність».

 

Важливою складовою якісної реалізації будь-якої освітньої  програми, безсумнівно, є врахування точок зору стейкхолдерів.

 

 

Стейкхолдери – це зацікавлені сторони, фізичні та юридичні особи, які мають легітимний інтерес у діяльності організації, тобто певною мірою залежать від неї або можуть впливати на її діяльність. Іноді їх називають групами інтересів або групами впливу. Серед стейкхолдерів виділяють, зокрема, регіональні органи державної влади та органи місцевого самоврядування; роботодавців; організації, які зацікавлені в компетентних спеціалістах; освітні установи різних типів та видів; різноманітні громадські організації та об’єднання, які безпосередньо не пов’язані із системою освіти, але які зацікавлені у соціальному партнерстві; здобувачів вищої освіти тощо.

 

 

З метою якісної реалізації освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність» другого (магістерського) рівня вищої освіти за ініціативою гаранта – кандидата юридичних наук, професора Сергія Албула була організована низка робочих зустрічей з представниками стейкхолдерів.

 

 

У черговій онлайн-зустрічі взяли участь представники роботодавців – начальник відділу 1-го Управління (оперативного реагування) Департаменту кіберполіції Національної поліції України доктор філософії в галузі права підполковник поліції Віктор Байов та начальник відділу Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області підполковник поліції Олександр Заснов.

 

 

Учасники робочої зустрічі проаналізували наявну освітню програму Одеського державного університету внутрішніх справ, зосередивши увагу на проблемних аспектах підготовки сучасних правоохоронців в умовах воєнного стану.

 

Представники стейкхолдерів пройшли анкетування з питань реалізації освітніх програм в Одеському державному університеті внутрішніх справ.