Чергове засідання Вченої ради в Одеському державно...

Чергове засідання Вченої ради в Одеському державному університеті внутрішніх справ

news-photo

28 лютого в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулось чергове засідання Вченої ради. На початку зібрання ректор університету полковник поліції Дмитро Швець вручив почесні нагороди та дипломи науковцям вишу.

Так, за сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, патріотизм, плідну співпрацю та з нагоди відзначення 102-ї річниці з дня створення Одеського державного університету внутрішніх справ грамотою Південного регіонального управління державної прикордонної служби України нагороджено:

 

Грибенчу Наталію Миколаївну;

 

Кукурудзяк Віктора Валентиновича;

 

Мосузенко Володимира Юрійовича.

 

 

 

За вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, значні заслуги у боротьбі зі злочинністю, зміцнення законності, підтримання публічного порядку, захист конституційних прав та свобод людини і громадянина та з нагоди відзначення 102-ї річниці з дня заснування Одеського державного університету внутрішніх справ Одеська районна військова адміністрація оголошено подяку Одеському державному університету внутрішніх справ.

 

За багаторічну співпрацю та підтримку, виховання гідної молоді, за незламність, відданість та щиру любов до України Одеський обласний центр патріотичного виховання та організації дозвілля дітей та молоді оголошено подяку колективу Одеського державного університету внутрішніх справ.

 

 

За плідну співпрацю та значний внесок у національно-патріотичне виховання дітей та молоді, формування позитивного образу захисника, за активність у громадському русі та проявлений патріотизм і небайдужість та з нагоди 102-ї річниці з дня заснування Одеського державного університету внутрішніх справ громадська організація «Veterans HUB ODESA» оголошено подяку колективу Одеського державного університету внутрішніх справ.

 

Зі 102-ю річницею з дня заснування Одеський державний університет внутрішніх справ привітало Головне управління Національної поліції в Херсонській області.

 

Атестат доцента по кафедрі трудового, земельного та господарського права вручено Антоненку Олександру Анатолійовичу.

 

 

За участь у IX Міжнародному студентському саміті «Права людини в умовах воєнного стану та сучасних глобалізаційних викликів» у номінації «За оригінальність та креативність проєкту» Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та «Асоціація українських правників» нагороджено дипломом Одеський державний університет внутрішніх справ.

 

За багаторічну сумлінну працю, у зв’язку зі 102-гою річницею Одеського державного університету внутрішніх справ та з нагоди дня народження Подяку Вченої ради оголошено професору Ярмакі Христофору Петровичу.

 

 

Також ректор університету привітав з днем народження начальника режимно-секретного відділу Ходзінську Оксану Миколаївну.