Бібліотека університету поповнилась новим виданням...

Бібліотека університету поповнилась новим виданням коментаря до Правил дорожнього руху

news-photo

До фондів бібліотеки навчального закладу надійшло нове видання в галузі забезпечення безпеки дорожнього руху, підготовлене науково-педагогічними працівниками ОДУВС.

Коментар до Правил дорожнього руху / Т. С. Вайда, О. С. Геращенко, В. В. Степаненко. Одеса : Видавництво «Юридика», 2022. 1040 с. : іл.

У книзі наводиться роз’яснення норм Правил дорожнього руху (із змінами, внесеними постановою КМУ від 29.09.2021 року № 1091) щодо організації та забезпечення БДР з врахуванням вимог Закону України «Про дорожній рух», державних стандартів та інших нормативно-правових актів.

 

Коментар до Правил призначений на допомогу курсантам, студентам та слухачам закладів освіти МВС України, буде корисним науково-педагогічному складу спеціалізованих вишів, викладачам автошкіл (курсів) та кандидатам у водії.

 

Практично орієнтоване видання стане в нагоді фахівцям з безпеки дорожнього руху, працівникам автомобільного транспорту, поліцейським, які здійснюють охорону громадського порядку на вулично-дорожній мережі, а також широкому колу учасників дорожнього руху в якості посібника для поглибленого вивчення Правил.

 

Бібліотека запрошує науково-педагогічну спільноту ЗВО ознайомитися з новим виданням.