Бінарні заняття із залученням практичних працівник...

Бінарні заняття із залученням практичних працівників та спеціалістів

news-photo

 

02 жовтня 2023 року, з метою запозичення практичного досвіду, для здобувачів вищої освіти 1 курсу денної форми навчання інституту права та безпеки, ОС магістр, що навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», доцентом кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, кандидатом юридичних наук, доцентом Будяченко Ольгою Миколаївною за участю Голови президії АО «Південно-Української Міжнародної колегії адвокатів», адвоката Степаняна Рубена Едуардовича було проведене бінарне лекційне заняття з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми застосування кримінального законодавства».

 

Голова президії АО «Південно-Українська Міжнародна колегія адвокатів», адвокат Степанян Рубен Едуардович

 

Лекція була присвячена актуальній темі сьогодення – проблемам застосування кримінального законодавства у разі співучасті у кримінальному правопорушенні. На лекції були розглянуті питання, які мають особливості та певні проблеми застосування кримінального законодавства у разі співучасті у кримінальному правопорушенні.

 

Лекційне заняття з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми застосування кримінального законодавства».

 

Були підняті практичні питання даної теми, після яких кожен здобувач магістратури зміг запитати щодо роботи адвоката у даних випадках на сьогоднішній день, та почути історії реальних справ та проблеми, з якими зустрічається уся система правоохоронних органів, органів захисту громадян та судові органи при роботі з відповідними статтями. Подібні бінарні заняття дозволяють змістовніше ознайомитися із навчальним матеріалом у поєднанні із практичними прикладами.