Бінарне семінарське заняття за участю патрульних п...

Бінарне семінарське заняття за участю патрульних поліцейських

news-photo

 

26 червня доцент кафедри адміністративного права та адміністративного процесу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності ОДУВС Вікторія Сірко провела бінарне семінарське заняття з курсантами університету за участю працівників Управління патрульної поліції в Одеській області старшого лейтенанта поліції Євгена Калішенка та сержанта поліції Дмитра Коблика. 

 

Поліцейські розповіли про структурні підрозділи патрульної поліції, патрулювання в умовах воєнного стану, а також специфіку правопорушень та нормативно-правову базу, яку вони використовують під час несення служби. 

 

 

Багато запитань у курсантів викликала система відеофіксації, яка працює в нашій державі, та засоби, які розпізнають номерні знаки і марки авто. 

 

 

Євген Калішенко продемонстрував курсантам прилад «Drager», за допомогою якого правоохоронці визначають рівень алкогольного сп’яніння у водіїв. Окрім цього, патрульні нагадали про відповідальність за керування у стані алкогольного сп’яніння та розповіли про трагічні наслідки ДТП.