Автошкола для людей з інвалідністю ОДУВС отримано ...

Автошкола для людей з інвалідністю ОДУВС отримано чергове посвідчення водія

news-photo

24-річна одеситка Вікторія Чемічева – випускниця Автошколи для людей з інвалідністю ОДУВС – успішно склала практичний іспит в ТСЦ МВС та отримала посвідчення водія категорії В.

 

Вікторія має вади зі здоров’ям від народження. Дівчина розповідає, що наразі вже давно прагнула опанувати навички керування автомобілем і, коли спеціалізована Автошкола з’явилася в Одесі, була однією з перших, хто виявив бажання навчатися.

 

 

 

«Я вирішила отримати посвідчення водія, щоб бути більш мобільною і самостійною. Навчатися було неважко, але хвилююче. Під час кермування важливо бути уважною та сконцентруватися на дорозі. Саме це спочатку для мене було найважчим, – ділиться враженнями Вікторія. – Цей проєкт дуже важливий, адже він допомагає долати свої страхи, ставити перед собою цілі і досягати їх».

 

У майбутньому дівчина мріє стати вебдизайнером, вже пройшла відповідне навчання і переконана, що завдяки можливості вільно пересуватися містом перед нею відкриваються нові перспективи на шляху до оволодіння омріяною професією.