Здобувачі вищої освіти ОДУВС - єдині з України, як...

Здобувачі вищої освіти ОДУВС - єдині з України, які у 2024 році вступили на навчання до Університету Вісмара

news-photo

 

24 квітня Silvia Abarzua, лектор Університету прикладних наук, технологій, бізнесу і дизайну (Вісмар, Німеччина) провела заняття, в рамках вивчення курсу «Німецька мова», в якому взяли участь слухачі магістратури ОДУВС Єлизавета Вільська, Данило Земцев, Діана Шимко.

 

В рамках реалізації Угоди про взаємопов’язані міжнародні освітні магістерські програми подвійного дипломування між ОДУВС та Університетом прикладних наук, технологій, бізнесу і дизайну (Вісмар, Німеччина), у 2024 році Єлизавета Вільська, Данило Земцев та Діана Шимко були зараховані на навчання до іноземного закладу вищої освіти. Через війну заняття для делегатів з України здійснюються дистанційно.

 

 

В межах магістерської освітньої програми «Deutsches & Internationales Wirtschaftsrecht» представники ОДУВС вивчають наступні навчальні дисципліни: «Міжнародне публічне право», «Німецьке і європейське договірне право», курс «Німецька мова», «Основні принципи німецького і європейського адміністративного та адміністративно–процесуального права», «Німецьке і європейське економічне право», «Міжнародні ділові операції». 

 

 

Участь представників вишу у подібних міжнародних освітніх програмах є надзвичайно важливою, адже це дозволяє представникам університету отримати нові знання, підвищити кваліфікацію, взяти участь у спільних проєктах відповідно до умов чинного договору про взаємну співпрацю, а також отримати диплом у європейському закладі вищої освіти.