• Українська
  • English
×

Святкування Дня студента Факультету №4

dsc_008917 листопада 2016 року запам’ятається студентам 2 курсу 4-ї групи, Факультету №4 «Правоохоронної діяльності» як знаменне свято – Студентського самоврядування, яке дало можливість розкритися найкращим студентам 2, 3, 4 курсів, як суб’єктам навчального процесу.

dsc_0093Особливо яскравим було проведення 5-ї пари з навчальної дисципліни «Юридична психологія» за темою: «Психологічні особливості злочинної групи» яке проводили під керівництвом доцента кафедри психології та педагогіки Лузанової Г.О. студенти 3-го курсу ПЗ Факультет №4 Кубряк Христина та Заяць Валентина .

dsc_0103Приємним сюрпризом для студентів 4-ї групи «Правоохоронної діяльності»  було залучення до цього заходу їх куратора – доцента кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення Косаревської Ольги Віталіївни, яка прикінці пари привітала усіх присутніх зі святом студентів та подарувала «Хатинку побажань від куратора» у вигляді особистих побажань кожному студенту.

dsc_0125У день студентського самоврядування не сторонніми стали члени гуртка «Правоохоронець» кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення, а саме – студентка 2-го курсу 2-ї групи «Правознавство» Поварчук В., яка виконувала обов’язки методиста навчального відділу здійснила перевірку заповнення відомостей здачі заліку у магістрів 2-го курсу МКП 2015 року з навчальної дисципліни: «Актуальні питання протидії кіберзлочинам», який проводив завідувач кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення майор поліції Ісмайлов К.Ю.

dsc_0099Окремо дякуємо за допомогу у проведенні цього свята лаборанту кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення Голинській Людмилі та інженеру відділення технічних засобів навчання навчально-методичного відділу Марківській Вікторії.

Перейти до вмісту