• Українська
  • English
×

СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ − ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ ДОЗВІЛЛЯ КУРСАНТІВ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ ТА ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ НОВОСТВОРЕНОГО КОЛЕКТИВУ ПЕРШОКУРСНИКІВ

18 серпня на виконання плану організаційної, виховної та спортивно-масової роботи з курсантами 1-го курсу на період табірного збору проведена першість підрозділу з настільного тенісу. Переможцями та призерами серед хлопців стали: курсант 101 навчального взводу Стукановський Ілля (1 місце), 2 місце посів курсант 103 навчального взводу Дробожур Сергій і 3 місце виборов курсант 102 навчального взводу Файзханов Дмитро.

zobrazhennya_viber_2019-08-18_12-49-51Серед дівчат перемогу святкували: Козловська Вікторія (1 місце), 2 місце посіла Маринець Вікторія і 3 місце здобула Чуприна Юлія.

19 серпня проведено першість табірного збору з футболу − спортивної гри, котра будується на тактичному взаєморозумінні між членами команди та їх злагодженій колективній роботі.

Варто відзначити, що у спортивних змаганнях брали участь майже 100 % особового складу 1 курсу (крім осіб, що несуть службу у внутрішньому добовому наряді). З кожного навчального взводу за перемогу боролися по одній команді, кожна з котрих складалася з 12 юнаків. Слід зазначити, що у грі брали участь і окремі дівчата.

У цьому виді спорту перемогу святкували курсанти 104 навчального взводу (капітан команди – Спартак Саргсян), друге місце посів 103 навчальний взвод (капітан команди – Сергій Дробожур)  і третє місце − команда 101 навчального взводу (капітан команди − Ростислав Савченко).

Надавали безпосередню методичну допомогу щодо розстановки гравців та ведення правильної тактики гри командири взводів з числа курсантів-старшокурсників.

zobrazhennya_viber_2019-08-18_12-49-50Активно та емоційно підтримували своїх товаришів не тільки ровесники, а й керівник курсу підполковник поліції Іван Лобода та фахівець лейтенант поліції Олександр Алеєв. Крім цього, на їх плечах відповідальність за чітке виконання розпорядку дня,  своєчасне прибуття особового складу на місце змагань, турбота у цей по-літньому спекотний день щодо забезпечення молодих людей питною водою та одноразовими стаканами, а також постійна комунікація з батьками, котрі в телефонному режимі цікавляться успіхами своїх дітей, уточнюють можливості для їх відвідання чи короткочасного звільнення новобранців на час державних свят з нагоди Дня Незалежності України.

Спортсмени і глядачі зробили для себе висновок – позитивний результат залежить не тільки від докладених зусиль чи бажання перемоги окремого члена команди, а в першу чергу від згуртованості та злагодженості дій всіх членів колективу навчального підрозділу.

Переможці та призери першостей будуть відзначені дипломами, котрі вручатимуться під час підведення підсумків табірного збору напередодні Дня знань.

Вітаємо переможців та призерів. Бажаємо молодим поліцейським успішної адаптації до специфічних умов навчання та подальших успіхів у професійному становленні.

 

Тарас Вайда, Херсонський факультет

zobrazhennya_viber_2019-08-18_12-49-54zobrazhennya_viber_2019-08-18_16-11-38zobrazhennya_viber_2019-08-18_17-16-02

Перейти до вмісту