• Українська
  • English
×

Привітання ректора Одеського державного університету внутрішніх справ з Днем Державного Прапора України

Шановні колеги, курсанти, студенти!

Прийміть щирі та сердечні вітання з Днем Державного Прапора України!

Сьогодні, 23 серпня, ми вшановуємо один з офіційних символів суверенітету нашої країни – Державний Прапор України, який є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Ця дата нагадує нам про історичний шлях, який пройшов український народ до заповітної мрії багатьох його поколінь. Саме синьо-жовтий стяг об’єднував під своїми полотнищами захисників та оборонців рідної землі, а сьогодні кличе нас стати на варту України-неньки, кличе нас із натхненням та наснагою взятись до її розбудови. Нашим сьогоднішнім пріоритетом є відновлення єдності українського народу: українців сходу і заходу, півночі та півдня. Лише тоді суверенна і соборна Україна стане сучасною європейською державою – заможною і сильною.

В цей урочистий день бажаю Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

       З повагою

ректор Одеського державного

університету внутрішніх справ

доктор юридичних наук

генерал поліції третього рангу                                                                                                                   І.П. Катеринчук

Перейти до вмісту