В ОДУВС вшанували пам'ять загиблих у Другій світов...

В ОДУВС вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

news-photo

8 травня в ОДУВС проведено низку тематичних заходів до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років.

 

Ректор університету Дмитро Швець взяв участь у церемонії покладання квітів до пам'ятника Невідомому матросу на Алеї Слави в парку ім. Т.Г. Шевченка.

 

 

Під час тематичної екскурсії в музеї історії університету завідувач відділення соціально-гуманітарної роботи Зоя Дмитрук наголосила на численних злочинах проти людяності, воєнних злочинах та злочинах геноциду, які чинились на українській землі під час Другої світової війни, внаслідок чого народи, які жили в межах території сучасної України, зазнали величезних втрат. 

 

 

В рамках виховної просвітницької зустрічі з курсантсько-студентською молоддю університету фахівець Південного міжрегіонального відділу УІНП Уляна Громович та керівник «Ветеранс Хаб Одеса», учасник російсько-української війни, військовослужбовець Олександр Голопотелюк зупинилися на міфах про Другу світову війну, які активно культивує російська пропаганда.