Міжнародний захід для представників Коледжу держав...

Міжнародний захід для представників Коледжу державної поліції Латвії

news-photo

 

Одеський державний університет внутрішніх справ активно продовжує здійснювати міжнародну співпрацю з іноземними партнерами задля отримання передового досвіду викладання та підвищення кваліфікації викладачів, а також впровадження новітніх технологій, практик та успішних напрацювань іноземних колег в навчальний процес.

 

17 квітня, в рамках реалізації підписаного Меморандуму про співпрацю між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Коледжем державної поліції Латвії, було організовано міжнародний онлайн-захід для іноземних партнерів з Латвії за участю курсантів Херсонського факультету спеціальності 081 «Право» за темою: «Training of future law enforcement officers in higher education institutions with specific learning conditions». Лекцію провела Яна Пренько, старший викладач кафедри загальноправових дисциплін ХФ ОДУВС.

 

 

У ході заходу спікер акцентувала увагу на наступних актуальних питаннях:

 

  • проведення бінарних занять в університеті спільно з практичними працівниками в інтерактивних аудиторіях закладу та на спеціалізованих полігонах (зокрема, на полігоні «Документування та розслідування воєнних злочинів», де під час занять курсанти відпрацьовують навички та тактику проведення слідчих (розшукових) дій);

 

  • проведення занять з вогневої підготовки та тактико-спеціальної підготовки на полігонах та у тактичному містечку; 

 

  • проведення практичних занять методом кейс-стаді з іноземної мови, що є невід’ємною складовою навчання курсантів.

 

 

Окрім того, курсанти Херсонського факультету ОДУВС виступили з доповідями (англійською мовою) та мали змогу від себе особисто розповісти  про практичну складову навчання.

 

 

Представники та курсанти Коледжу державної поліції Латвії відмітили важливість продовження плідної міжнародної співпраці та обміну досвідом між закладами освіти.