• Українська
  • English
×

ЗБІРНА КОМАНДА ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ З ВОЛЕЙБОЛУ БРАЛА УЧАСТЬ У СПОРТИВНИХ ЗМАГАННЯХ НА КУБОК НАЧАЛЬНИКА ГУНП В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

09 грудня 2017 року збірна команда Херсонського факультету брала участь у спортивному турнірі з волейболу серед команд правоохоронних органів Херсонської області, цілями котрого були підвищення рівня спортивної майстерності у колективах правоохоронних органів Херсонської області, покращення іміджу поліції, проведення профорієнтаційної роботи серед молоді, пропаганда здорового способу життя та волейболу як одного із засобів фізичного виховання.

Змагання проходили в м. Херсоні на базі спортивної зали Херсонського фізико-технічного ліцею при ХНТУ та ДНУ Херсонської міської ради.

Всього у турнірі «Кубка начальника Головного управління Національної поліції» було представлено вісім команд − спортсмени Головного управління Національної поліції в Херсонській області, управління Служби безпеки в Херсонській області, військової частини 3056 Національної гвардії України, Головного управління державної фіскальної служби у Херсонській області, Азово-чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України, управління патрульної поліції в м. Херсоні Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, Херсонського обласного військового комісаріату та Херсонського факультету ОДУВС.

До основного складу нашої команди увійшли Олександр Берило, Олег Случинський, курсанти 1-3 навчальних курсів (Андрій Гарасько, Анатолій Ніколайчук, Василь Чернега, Денис Прохода, Віталій Капінус, Карина Присяжна та Леонід Дідушок).

Боротьба між командами проходила у два етапи: після жеребкування спочатку колективи правоохоронців змагалися за круговою системою у двох підгрупах, потім – переможці та призери кожної з підгруп боролися за призові місця між собою у фінальній частині Кубку.

Команда Херсонського факультету здобула три перемоги у своїй підгрупі над суперниками з військової частини 3056 Національної гвардії, Головного управління державної фіскальної служби у Херсонській області та Азово-чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України, отримавши право змагатися за перше-друге місце.

У фінальній зустрічі за перше місце у впертій боротьбі наші волейболісти поступилися команді ГУНП в Херсонській області, але, як кажуть, – перемогла дружба.

Варто сказати, що всі ігри проходили за активної підтримки вболівальників з числа науково-педагогічного складу Херсонського факультету, які дружно та емоційно підтримували свою команду.

За друге місце у турнірі команда Херсонського факультету нагороджена кубком та дипломом начальника ГУНП в Херсонській області полковника поліції А.І. Мєрікова, всі спортсмени отримали особисті медалі та грамоти, а також цінний приз − мультимедійну акустичну систему.

Участь у таких змаганнях сприяє не тільки фізичному загартуванню правоохоронців, а й налагодженню та підтримці ділових і творчих зв’язків між представниками силових структур в регіоні, професійній орієнтації учнівської молоді на здобуття фаху працівника поліції.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту