• Українська
  • English
×

Завершилась серія бінарних занять за участю представників Консультативної місії Європейського Союзу

????????????????????????????????????????????????????????????????????????5 грудня в Одеському державному університеті внутрішніх справ завершилась серія бінарних занять за участі Консультативної місії Європейського Союзу на тему: «Концепція запровадження в діяльності органів та підрозділів НПУ скандинавської моделі забезпечення публічної безпеки та порядку під час масових заходів».

Слід зазначити, що скандинавська модель передбачає попередження насильства під час масових заходів шляхом постійного спілкування з натовпом, ретельного планування та аналізу ризиків.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Завершальне заняття з курсантами 3-го курсу факультету № 2 проводив радник/тренер з питань громадської безпеки Консультативної місії Європейського Союзу Магне Хвам та викладач кафедри тактико-спеціальної та вогневої підготовки ОДУВС підполковник поліції Сергій Жуковський.

За період серії занять слухачі дізнались багато нового, зміцнили свої знання та уявлення про те, що громадська безпека – один з найважливіших блоків у роботі Нацполіції.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту