• Українська
  • English
×

Заохочення курсантів та слухачів магістратури ОДУВС

24 травня 2017 року на території навчально-побутового корпусу Одеського державного університету внутрішніх справ відбулося  загальноуніверситетське шикування, під час якого курсантів та слухачів магістратури вищого навчального закладу заохочено за сумлінне ставлення до несення служби та здобуті перемоги у спортивних змаганнях.

p70524-075921Так, ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук за надання практичної допомоги працівникам ГУНП в Одеській області із забезпечення публічної безпеки і порядку у м. Одесі 09 травня 2017 року, з нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вручив нагороди вихованцям вишу. Тож, листами-подяки заохочено:

p70524-080036– слухача магістратури факультету № 1  старшого лейтенанта поліції  Олександра Хащинського;

– слухача магістратури факультету № 1 старшого лейтенанта поліції Анастасію Васютинську;

– курсанта 3-го курсу факультету № 1 рядового поліції Дениса Вдовиченка;

p70524-080258– курсанта 3-го курсу факультету № 1 рядового поліції Ірину Журенко;

– курсанта 3-го курсу факультету № 3 капрала поліції Дмитра Каплунова;

– курсанта 3-го курсу факультету № 3 капрала поліції Михайла Цаповича;

p70524-080103-kopiya– курсанта 2-го курсу факультету № 3 рядового поліції  Владислава Алексєєва.

У свою чергу, за участь у чемпіонаті України з бойового мистецтва шинкіокушинкан карате та зайняте 2-ге місце нагороджено курсанта 1-го курсу факультету № 2 рядового поліції Анну Безусову.

За 1-ше місце у змаганнях Одеської області з дзюдо, а також за 2-ге місце у чемпіонаті з самбо нагороджено курсанта 1-го курсу факультету № 1 рядового поліції Кирила Олексюка.

p70524-080203За участь  у змаганнях з універсального бою в м. Чернівці та зайняте 1-ше місце, а також за 3-тє місце зі спортивного самбо відкритого міського турніру м. Одеса та 2-ге місце з гирьового спорту нагороджено  курсанта 1-го курсу факультету № 1  рядового поліції Олега Легіна.

За перше місце у напівмарафоні в м. Миколаїв на дистанції 5 км та перемогу у змаганнях з легкої атлетики, а також за 2-ге місце у змаганнях з кросу на дистанції 1000 м та 3-тє місце у чемпіонаті ФСТ Динамо з легкої атлетики нагороджено курсанта 3-го курсу факультету № 3 Марію Радько.

Також за 3-тє місце у чемпіонаті ФСТ Динамо з легкої атлетики нагороджено  курсанта 3-го курсу факультету № 3 Марію Літовських.

Варто зазначити, що наші спортсмени одні з найкращих в Україні. Чисельні перемоги у всеукраїнських та міжнародних змаганнях свідчать про те, що та підготовка та той досвід, який вони отримують у стінах університету – є безцінним, адже серед викладачів, які забезпечують навчальний процес, є майстри та кандидати у майстри спорту, а також  Чемпіони світу та України з різних видів спорту. І ми по праву пишаємося ними! Щиро вітаємо призерів із перемогою!

Перейти до вмісту