• Українська
  • English
×

«ВЕСЕЛІ СТАРТИ» КУРСАНТІВ ТА СТУДЕНТІВ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

02-img_825006 грудня 2017 року з нагоди святкування Дня Збройних Сил України науково-педагогічним складом Херсонського факультету організовано та проведено спортивно-масовий захід «Веселі старти», в котрих брало участь 5 збірних команд курсантів та студентів підрозділу.

01-img_8246Програма культурно-масового заходу передбачала участь майбутніх офіцерів-поліцейських та юристів як у військово-прикладних конкурсах (розбирання та зборка автомата Калашникова, пістолета Макарова, спорядження магазинів ПМ та АК), так і у змаганнях фізичного (човниковий біг, естафета з перенесення ложкою тенісного м’яча, перетягування канату, конкурс «Кращий форвард») та інтелектуального змісту (різноманітні запитання конкурсів-вікторин).

08-img_8232До складу кожної команди входило по шість учасників, в тому числі дівчата. Вболівати за свої команди прийшли майже всі їхні товариші по навчанню, які активно підтримували колег під час їх участі у спортивних та гумористичних конкурсах.

11-img_8241Журі (теж з числа курсантів та студентів) об’єктивно оцінювало результати участі команд у кожному  конкурсі.

За результатами емоційно насичених змагань переможцем стала найбільш підготовлена та згуртована команда курсантів «Пупсики», другими стали студенти з команди «Торнадо», третіми − команда курсантів «Слов’яни».

05-img_8269Переможців та призерів привітав представник оргкомітету Тарас Вайда, відзначивши їх грамотами керівника підрозділу.

Учасники культурно-масового заходу зробили для себе висновок, що до оволодівання професійними знаннями та фізичної підготовки потрібно ставиться відповідально, особливо ґрунтовно потрібно засвоювати прикладні навчальні дисципліни, котрі допомагатимуть виконувати обов’язки поліцейських з охорони публічного порядку та при боротьбі із злочинністю.

 Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту