• Українська
  • English
×

В університеті відбувся випуск бакалаврів права

img_838608 липня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки «Правознавство» факультету № 4.

img_8387З вітальним словом до гостей та випускників звернулась декан факультету № 4 кандидат юридичних наук, доцент Поліна Балтаджи, зазначивши, що пишається випускниками, які на протязі 4-х років зробили усе, аби у цей день отримати очікуваний диплом. Вона побажала молодим бакалаврам не зупинятись на досягнутому, завжди з вірою в себе йти по тернистому життєвому шляху, досягати поставлених цілей та не втрачати людяності. img_8388

Привітав випускників проректор університету кандидат політичних наук, доцент Олександр Ніколаєв, який побажав майбутнім юристам, правознавцям, непохитної віри у правильність обраного шляху, невичерпних духовних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень.

img_8390Далі слово для оголошення наказу про присвоєння кваліфікації «бакалавр» за напрямом підготовки «Правознавство» було надано декану факультету № 4 кандидату юридичних наук, доценту Поліні Балтаджи. img_8407

Зауважимо, що дипломи «бакалаврів» отримали 84 випускники, 12 з них – з відзнакою.

У свою чергу, випускники Одеського державного університету внутрішніх справ відмітили, що отримали дуже сильну теоретичну базу, яка допоможе не лише з легкістю скласти вступні іспити на освітньо-кваліфікаційний рівень «магістра», а й скласти конкуренцію на ринку висококласних спеціалістів в юридичній сфері.

Наостанок учасники заходу зробили пам’ятне фото на згадку.

img_8393 img_8396 img_8399   img_8404img_8433img_8424

Перейти до вмісту