• Українська
  • English
×

В університеті відбувся урочистий випуск магістрів-правознавців

img_374022 квітня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск слухачів освітнього ступеня «магістр» факультету № 1 навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання.

img_376821 випускник магістратури ОДУВС закінчили навчання в університеті та отримали дипломи «магістра», 4 з них – з відзнакою.

На початку урочистостей проректор університету – директор навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання кандидат юридичних наук, доцент підполковник поліції img_3756Андрій Холостенко сердечно привітав випускників із успішним завершенням навчання та побажав будувати свою професійну кар’єру на принципах соціальної справедливості, відповідальності і загальнолюдських цінностей.

У свою чергу, декан факультету № 1 Анатолій Аносєнков оголосив наказ про присвоєння кваліфікації «юрист» за спеціальністю «Правознавство» слухачам освітнього ступеня «магістр», а проректор університету вручив дипломи випускникам.

Після завершення офіційної церемонії вручення дипломів учасники заходу із задоволенням зробили пам’ятне фото з керівництвом університету.

Щиро вітаємо випускників!

img_3762 img_3755 img_3765

img_3752
img_3770img_3777

Перейти до вмісту