• Українська
  • English
×

В університеті відбувся розподіл майбутніх випускників-правоохоронців

23 листопада в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл випускників закладу вищої освіти 2019 року.

Перший проректор університету Павло Берназ привітав випускників з тим, що, закінчуючи Одеський державний університет внутрішніх справ, усі вони будуть працевлаштовані в територіальних підрозділах Національної поліції за отриманим фахом та набутою спеціальністю.

«Сьогодні у вашому житті визначна подія – персональний розподіл, який визначить ваш подальший шлях. Тому хочу вам побажати успіхів у службовій діяльності, постійно підвищувати свій професійний рівень та майстерність, бути відданими Присязі та справі служіння Українському народові», – зазначив Павло Берназ.

Майбутнім офіцерам були запропоновані посади відповідно до отриманої спеціалізації, а також доведено порядок проведення персонального розподілу.

Усього на посади в територіальні підрозділи Національної поліції розподілено 100 курсантів 4-го (випускного) курсу факультету № 3 та слухачів магістратури факультету № 3.

Переважна більшість молодих фахівців повернеться для подальшого проходження служби до структурних підрозділів, з яких вони були направлені на навчання до університету.

На цьому заході кожен з курсантів підтвердив бажання продовжити власний шлях в підрозділах Національної поліції України.

Тож, по завершенню навчання молоді правоохоронці матимуть змогу перевірити отримані знання та навички в практичній діяльності.

Перейти до вмісту