• Українська
  • English
×

В університеті відбувся розподіл майбутніх випускників-правоохоронців

24 листопада 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл випускників 2018 року.

img_8801На початку заходу до присутніх курсантів, слухачів та ад’юнктів звернувся ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук, який привітав випускників з тим, що, закінчуючи Одеський державний університет внутрішніх справ, всі вони будуть працевлаштовані у територіальних підрозділах Національної поліції за отриманим фахом та набутою спеціальністю.

img_8810«Сьогодні у вашому житті визначна подія – персональний розподіл, який визначить ваш подальший шлях у дуже важливій справі служіння Українському народові, захисті прав та свобод громадян від протиправних посягань та боротьбі зі злочинністю. Впевнений у тому, що високе ім’я випускника університету ви з честю пронесете через все своє життя і з високою відповідальністю будете ставитися до виконання своїх службових обов’язків. img_8818Тому хочу вам побажати успіхів у службовій діяльності, постійно підвищувати свій професійний рівень та майстерність, бути відданими Присязі та справі служіння українському народові», – зазначив Іван Катеринчук.

Розподіл майбутніх випускників-правоохоронців проводила комісія з персонального розподілу, яку очолив генерал поліції третього рангу Дмитро Головін, начальник ГУ Національної поліції в Одеській області. До складу комісії увійшли заступник голови – генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ, та члени комісії: img_8827полковник поліції Сергій Албул, перший проректор державного університету; полковник поліції Олександр Поліщук, проректор державного університету; Олександр Ніколаєв, проректор державного університету; полковник поліції Олександр Сіфоров, начальник навчально-методичного відділу; підполковник поліції Ігор Козак, img_8826декан факультету № 1; підполковник поліції Едуард Лимаренко, т.в.о. декана факультету № 3; Олег Динік, начальник відділу кадрового забезпечення; секретар комісіїстарший лейтенант поліції Ольга Пишняк, фахівець відділу кадрового забезпечення.

Всього на посади в територіальні підрозділи Національної поліції розподілено 172 випускники, з них: 113 курсантів, 57 слухачів магістратури та 2 ад’юнкти.

Перейти до вмісту