• Українська
  • English
×

В ОДУВС завершилось чергове підвищення кваліфікації патрульних поліцейських та слідчих Національної поліції України

24 та 26 грудня 2016 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ  відбувся випуск патрульних поліцейських та слідчих Національної поліції України, які проходили курси підвищення кваліфікації.

img_1753Таке навчання щоразу проводиться у відділі післядипломної освіти, що дає змогу якісно та швидко надати нових знань та умінь у сфері правоохоронної діяльності.

На курсах переважає програма, яка включає професійні теми навчання за напрямами: права людини, верховенство права, конституціоналізм, толерантність та недискримінація у роботі поліцейського, ефективна комунікація, стресостійкість, протидія торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, взаємодія поліції та суспільства, професійна етика, корупція, складання процесуальних документів, дії патрульного поліцейського під час масових заходів, перевірка документів, практичне відпрацювання навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуаційних завдань.

img_1755Відтак, після завершення курсів слухачі склали іспит і продемонстрували досить високий рівень знань, які неодмінно допоможуть у професійній діяльності.

На урочистих зборах з приводу завершення навчання правоохоронцям були вручені свідоцтва про підвищення кваліфікації відповідного зразка з побажаннями, аби кожен хто пройшов таке навчання з користю використав нові навички у майбутньому!

Перейти до вмісту