• Українська
  • English
×

В ОДУВС відбувся День відкритих дверей

????????????????????????????????????????????????????????????????????????25 жовтня в Одеському державному університеті внутрішніх справ у черговий раз відбувся День відкритих дверей.

За гарною традицією, школярів, які прийшли разом зі своїми батьками, зустрічали представники університету. Вступну промову та актуальну інформацію щодо особливостей навчання розповів заступник відповідального секретаря Приймальної комісії полковник поліції Максим Ісаєнко, який щоразу інформує абітурієнтів щодо вступу в Одеський державний університет внутрішніх справ.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Після офіційної частини на гостей університету чекали виступи творчих колективів художньої самодіяльності вишу, які подарували всім можливість насолодитися талановитим виконанням відомих пісень.

Окрім теоретичної інформації, школярі справді відчули специфіку навчання в ОДУВС: їх ознайомили з роботою структурних підрозділів університету.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Так, представники кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії провели цікаве пізнавальне заняття, під час якого ознайомили присутніх з криміналістичною технікою та обладнанням слідчої валізи. Окрім цього, було продемонстровано роботу кафедри тактико-спеціальної та вогневої підготовки, а також абітурієнти завітали до мультимедійного тиру.

Усі бажаючі ставили питання, які їх зацікавили під час перебування в університеті, та проявляли інтерес до всього, що було продемонстровано.????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Тож, особовий склад ОДУВС намагався якомога краще висвітлити діяльність університету та розповісти про все, що цікавило гостей. Після закінчення, залишаючи університет на позитивній ноті, гості подякували представникам ОДУВС за цікаво проведений час та надання вичерпної інформації про умови навчання в закладі вищої освіти.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту