• Українська
  • English
×

В ОДУВС розпочався тренінг Консультативної місії Європейського Союзу з лідерства та управління

img_2396img_239427 вересня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ розпочався тренінг Консультативної місії Європейського Союзу з лідерства та управління для керівників підрозділів поліції середньої ланки Одеської області, який триватиме три дні.

Тренінг проводять провідні фахівці у даній галузі – провідний радник з питань взаємодії поліції з громадою КМЄС Вільям Брейм та тренер/радник з питань взаємодії поліції з громадою КМЄС Мора Осуліван.

Участь у тренінгу у якості слухачів беруть керівники територіальних відділів та відділень ГУНП в Одеській області, а також представники Управління патрульної поліції м. Одеса.

Тренінг є частиною допомоги Консультативної Місії ЄС, головною метою якої є надання допомоги державним органам України у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом надання стратегічних консультацій і практичної підтримки.

Слід виокремити п’ять пріоритетів Місії, а саме: розмежування повноважень, взаємодія поліції з громадою, громадський порядок, кримінальні розслідування та управління персоналом.

Консультативна місія ЄС має три напрямки діяльності, такі як: надання стратегічних конструкцій щодо реформування сектору цивільної безпеки, підтримка імплементації реформ, співпраця та координація.

По завершенню навчання всі учасники тренінгу отримають міжнародні сертифікати Консультативної місії Європейського Союзу.

 

Перейти до вмісту