• Українська
  • English
×

В ОДУВС пройшли Дні відкритих дверей

27 та 28 квітня 2018 року Одеський державний університет внутрішніх справ у черговий раз відкрив свої двері для майбутніх першокурсників, аби розповісти про умови вступу до нашого закладу вищої освіти та продемонструвати роботу структурних підрозділів вишу.

img_4691img_469027 квітня школярі разом з батьками завітали до головного корпусу ОДУВС, де мали змогу поспілкуватись з представниками університету, дізнатись про особливості навчального процесу, а також умови вступної кампанії 2018 року.

Після офіційної частини на гостей університету чекали виступи творчих колективів художньої самодіяльності вишу. Слід зазначити, що крім навчального процесу, для вихованців університету організовується і корисне дозвілля, де кожен може розвивати свої таланти.

По закінченню виступів учням та їх батькам запропонували знайомство з діяльністю кафедри тактико-спеціальної та вогневої підготовки.

img_4677img_4671Крім того, для присутніх було проведено заняття з криміналістики, під час якого продемонстровано криміналістичну техніку, обладнання слідчої валізи та роботу зі слідами на прикладі дактилоскопії.

28 квітня День відкритих дверей пройшов на навчально-побутовому корпусі університету, де для гостей закладу вищої освіти була проведена не лише теоретична лекція, а й показові виступи творчих колективів вишу та демонстрація музею ОДУВС. Присутні також мали нагоду побачити умови навчання, проживання та проходження служби майбутніх правоохоронців.

img_4682img_4675Неодмінно важливим кроком у щасливе майбутнє є вибір професії. Багато абітурієнтів відвідали наш виш за ці два дні. Але найкращим показником була не їхня кількість, а ті враження, які вони отримали під час заходів. Надзвичайно приємно бачити в їх очах зацікавленість професією і чути, що їм дуже сподобалась зустріч.

Тож, сподіваємось, що ми побачимо ці обличчя першого вересня вже в якості курсантів та студентів Одеського державного університету внутрішніх справ.

 

Перейти до вмісту