• Українська
  • English
×

В ОДУВС пройшли Дні відкритих дверей

img_9255img_924927 та 28 січня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулись дні відкритих дверей.

Тож, 27 січня абітурієнтів разом з батьками зустрічали у головному корпусі вищого навчального закладу, де від початку майбутні першокурсники заповнювали реєстраційні листи та насолоджувались виступами художньої самодіяльності, які продемонстрували для гостей творчі колективи ОДУВС.

img_9305img_9271Також, усі присутні мали змогу послухати про правила вступу до нашого вищого навчального закладу у 2017 році та поставити запитання, які виникали під час бесіди.

Аби абітурієнти справді відчули специфіку навчання в ОДУВС, представники вишу провели цікаві пізнавальні екскурсії.

Таким чином, гості відвідали кафедру тактико-спеціальної та вогневої підготовки та мультимедійний тир, ознайомились з роботою кафедри спеціальної та фізичної підготовки та подивились на правильне виконання вправ з фізичної підготовки, а також ознайомились з криміналістичною технікою, обладнанням слідчої валізи та попрацювали зі слідами на прикладі дактилоскопії.

dsc_0227dsc_026828 січня видався не менш цікавий День відкритих дверей, адже він пройшов у другому корпусі ОДУВС. Окрім лекції про вступ до Одеського державного університету внутрішніх справ у 2017 році, абітурієнти мали змогу відвідати кафедру спеціальної фізичної підготовки, заняття з криміналістики, музей ОДУВС, де прослухати розповідь про історію університету, а також завітали до факультету № 1 з метою ознайомлення з умовами проживання, проходженням служби та навчання курсантів.

По закінченню заходів абітурієнти та їх батьки висловили вдячність за цікаве та всебічне ознайомлення з вищим навчальним закладом.

Перейти до вмісту