• Українська
  • English
×

В ОДУВС пройшла Олімпіада з німецької мови

img_388926 квітня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ викладачами кафедри іноземних мов проведено Олімпіаду з німецької мови серед курсантів та студентів 1-4 курсів.

img_3896

Захід проводився з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» (німецька) з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої молоді, розвитку й реалізації мовленнєвих навичок студентів та курсантів, активізації навчально-пізнавальної діяльності, підвищення мотивації і інтересу до вивчення німецької мови.

На початку заходу перший проректор університету кандидат юридичних наук, доцент полковник поліції Сергій Албул привітав учасників олімпіади та побажав їм творчого натхнення та подальших успіхів. img_3892

img_3903Всі учасники мали змогу перевірити свої знання з іноземної мови, виконуючи завдання за відповідним видом мовленнєвої діяльності, збагатитися новими знаннями і здобути цінний досвід. Завдання, на думку учасників, були цікавими і стимулювали їх до активізації творчих здібностей.

За результатами всіх завдань олімпіади найбільшу кількість балів набрали:

– курсант 2-го курсу факультету № 3 Тетяна Мадей, яка посіла 1-ше місце;

img_3897– курсант 2-го курсу факультету № 3 Юлія Резнік, яка зайняла 2-ге місце;

img_3905– слухач магістратури факультету № 4 Катерина Юрченко, яка виборола почесне 3-тє місце.

Переможці конкурсу були нагороджені пам’ятними подарунками, а також всі курсанти та студенти отримали сертифікати про участь у Олімпіаді.

Слід зазначити, що олімпіада з німецької мови – це очний конкурс майстерності студентів та курсантів творчого застосування теоретичних знань, уміння обирати оптимальні шляхи і методи вирішення комунікативних задач, креативного мислення.

Перейти до вмісту